ЗА НАС

Приказната за Auto Milano започнува во 2010 година од мал плац за автомобили. Благодарение на посветеноста на сопствениците и многубројните задоволни купувачи, компанијата се проширува и станува препознатлива на нашиот пазар. Денес нашиот изложбен плац брои повеќе од 100 автомобили на лагер. Постојано храбро ги прифаќаме предизвиците во автомобилскиот сектор откривајќи вродена страст за четири тркала од ден на ден.
Повелете ве очекуваме!